Om fotografen

“man tager ikke et fotografi, man skaber det”

Med en tidlig interesse for fotografi, er jeg fuldstændig autodidakt. Jeg fik min første interesse for fotografering som barn, omtrent samtidig med min første forelskelse i musikken, og spille guitar. Begge dele måtte vige for en sygdom der overtog det meste af mit liv de efterfølgende mange år. En skelsættende operation, gav mig efter 20 år, en stor del af livets muligheder tilbage, set i det lyse perspektiv som ellers ofte forsvinder i disse tiders dystre begivenheder. Den mellemliggende periode, bedrev jeg på handelsskole med en efterfølgende it-uddannelse. En viden jeg i dag nyder godt af i samspil med mine nye kompetencer.

Ægte kærlighed og passioner ruster aldrig, så både kamera og guitar blev afprøvet på ny. Guitaren hænger nu på væggen og pryder, mens kameraet ofte er i mine hænder – en god løsning, trods alt. Ingen nag og fortrydelse, som ellers ville bremse at leve livet fuldt ud – trods begrænsninger.

Jeg lægger vægt på at mine billeder er bemærkelsesværdige og instinktive, at leverer det usædvanlige øjeblik, hvad det end er – kombiner høje tekniske aspekter med kreativ retning og virkningen bliver magiske billeder. Et billede skal for mig give udtryk, vise følelser, udfordre, inspirere, fortælle en historie eller blot pirre til vores sanser. Med vilje, har jeg ikke lagt mig fast på nogen bestemt stil da jeg udfordrer mine egne evner konstant. Det bedste billede er endnu ikke taget og bliver det heller aldrig – det ville da være ærgerligt!